APK Planned

Ja, cloud-based APK-beheer is nu een realiteit! Wij, van APK-agenda, hebben het mogelijk gemaakt. Dankzij onze koppeling met RDW kan uw garage de toegang tot de uitgebreide APK-database uit eerste hand gebruiken.

Wat niet te missen?

Nemen we onze band met RDW op? Ja, onze digitale agenda heeft toegang tot Live RDW APK data die we hebben vastgelegd. Deze prime feature van APK-agenda laat u toe om de gedetailleerde APK details (APK vervaldatum, VIN, APKornummer, APK geschiedenis, bandengegevens, en meer) in te zien zoals geen enkele andere app of andere tool ooit zal doen! Natuurlijk is APK-agenda het beste APKormanagement en de beste herinnering in het Verenigd Koninkrijk die u niet alleen garandeert dat u de test op tijd uitvoert, maar die u ook aanspoort om vooraf te boeken. En moeten we toevoegen, dit is niet alles! We zijn er zeker van dat u meer wilt weten over de rijke mogelijkheden.

Het is met een functie geladen!

1

Andere dan de niet te missen functie, de software wordt geleverd met een smart jobkaart die automatisch wordt gegenereerd zodra de klant een APK boekt. De kaartgegevens voor elke voertuigspecificatie, het soort werk dat nodig is op het voertuig en andere dergelijke essentiële informatie.

2

Wanneer de APK Agenda digitaal is, kunnen uw klanten genieten van online boeken van APK met u, en de software met zijn ingebouwde intelligentie zal automatische herinneringen sturen, via e-mail, SMS en andere berichtendiensten, naar iedereen op uw klantencontactlijst.

3

De SMS-campagne wordt ook automatisch gegenereerd voor elke klant, zodat hij/zij op de hoogte blijft van uw nieuwste producten, schema's, seizoensaanbiedingen en andere verplichte updates met betrekking tot uw bedrijf.

4

De software maakt eenvoudige oprijconfiguratie mogelijk volgens de specifieke voertuigbehoefte, om niet alleen het toewijzen van voertuigen aan oprijplaten te verbeteren, maar helpt ook alle garageactiviteiten te stroomlijnen.


Zou je jezelf willen bevrijden van het last-minute APK-gedoe? APK-agenda biedt een APK-herinnering en een oplossing voor elk ander APK-gerelateerd probleem. Hier zijn onze prijspakketten in een oogopslag:

We willen graag met u samenwerken