logo

Het maximaliseren van de winst
door middel van digitale technieken

De eerst leverancier die door gebruik van eigen intelligente software, e-commerce systemen, SEO en data oplossingen echt direct waarde toevoegt aan garages en bandenspecialisten.


Vraag uw gratis demo aan

OP ZOEK NAAR HOGERE OMZET, NIEUWE KLANTEN EN BESPARING IN GELD EN TIJD? KIJK DAN EENS ROND IN ONZE OPLOSSINGEN.

Website Voor Garage en Bandenspecialist

Autoservice aanbod is nu volledig digitaal beschikbaar met onze website oplossing. Met een paar klikken heeft u alles onder controle - taakverdeling, opbrengstrapport, prijsstelling van producten/diensten, behoud van klantgegevens, en meer.

Details Gratis demo

SEO Optimalisatie

Wij bieden u benchmark SEO diensten. Om te beginnen zorgen wij ervoor dat u altijd hoog genoteerd staat op de zoekmachine ranking. Onze pakketten stellen u in staat om de voordelen van uw duurzame online zichtbaarheid te koppelen aan de zoektermen van de klanten.

Details Offerte aanvragen

Wielconfigurator

Ongelofelijk 3D ervaring met 360° rotatie functie van een auto die uw klant voor 100 procent kan aanpassen! Ze kunnen de wielen of het voertuig veranderen, getinte ruiten toepassen, kleuren aanpassen of de auto verlagen. Dit zal de klant laten zien welk wiel het beste past inclusief een showroomervaring.

Details Wielconfigurator

APK Planned

Krijg uit de eerste hand toegang tot een uitgebreide, digitale APK database dankzij onze samenwerking met RDW. Het vergemakkelijkt de configuratie van serviceplatforms en online APK boeking, regelt de workflow in de garage, genereert automatisch APK herinnering en sms-campagne voor productpromotie en meer.

Details Registreer gratis

Wat zeggen onze klanten