Over ons

Auto Garage Network biedt speciale, op maat gemaakte oplossingen voor de website van garagehouders en bandenspecialisten. Wij streven ernaar om de beste websites te creëren die automotive aftersales bedrijven in Europa ertoe aanzetten om hoge prestaties te leveren en digitaal te transformeren, zodat ze in staat zijn om hun bedrijf online te runnen. Tevens zullen onze websites u vanaf elke gewenste werkplek voorzien u van absolute controle,door gebruik van via slimme systemen en dashboards voor al uw producten en services.

Wat bieden wij aan?

Uw levenslange e-partner

Bij Auto Garage Network geloven we niet in het leveren van een eenmalige oplossing. Wij zijn uw levenslange e-partner en gaan daarom een stap verder om u een website te leveren die rijk is aan functies en een vlotte gebruikersinterface biedt.

Het concurrentievoordeel van de garagehouders en bandenspecialisten

Elke Auto Garage Network website is gemaakt om automotive aftersales te helpen bij het stroomlijnen van alle garageactiviteiten, van het eenvoudig inregelen van bruggen voor gespecialiseerde diensten tot het verlenen van met door u bepaalde rechten voor toegang aan monteurs om de bezetting of de boekingsstatus bij te werken. De absolute controle van de eigenaren wordt verder versterkt doordat hij de prijzen van diensten en producten eenvoudig kan bepalen door gebruik te maken van intelligente prijssystemen en real-time weergave en beheer van inventaris, verkoop en winstrapportage.

Wij begrijpen uw klanten

Bij Auto Garage Network gaat het om klantbehoeftes snel mogelijk te maken, in plaats van het creëren van workarounds. We hebben een grondig begrip van de verschillende klantgroepen die behoefte hebben aan een verscheidenheid aan garage-oplossingen. Zo zijn we in staat om online nichediensten aan te bieden, zoals het filteren van specifieke banden, het automatisch boeken,de online aankopen van banden, het online boeken van APK-tests, en nog veel meer.

Met een continue toestroom van nieuwe ideeën stijgen we boven de status quo uit. Wij zijn gepassioneerd door alles wat gestroomlijnd is, wat tot uiting komt in de informatie op dewebsites vanonze klanten. Zo vindt u onze websites nooit storend om te bekijken. Integendeel, we trekken nieuwe klanten aan en binden hen door ons unieke werk.

We willen graag met u samenwerken