Website voor bandenspecialist en garage

Wij, bij Auto Garage Network, zijn experts op het gebied van website ontwikkeling voor e-Commerce en begrijpen de dynamiek van de markt. Onze professionals aan boord streven ernaar om u een gepersonaliseerd e-commerce website ontwerp te bieden dat past bij de uitgebreide eisen van uw bedrijf.

Waarom online gaan?

Ons team begrijpt goed wat er in een garage omgaat en alles wat je als ondernemer moet kunnen. Het omvat alles van service en onderhoud tot diagnostiek, van de bandenverkoop tot het aanbieden van uitlijningsdiensten en nog veel meer. Het beheer van al deze items en de bijbehorende data kan zeer ingewikkeld zijn. Wij zorgen voor eenvoud en maken het garagebeheerproces probleemloos. Wij zijn hier om de digitale transformatie van uw bedrijf te verzorgen. Wij rusten u uit met een volledig gecentraliseerde database dat al uw gegevens en dossiers in lijn met de activiteiten van uw garage onderhoudt. De toegang tot deze database en alle andere functies zoals de inventarislijst, diensten, prijzen van de producten, omzetlijsten, etc. zijn volledig gecentraliseerd voor de eigenaar. De centralisatie van alle functies beperkt sterk de mogelijkheid van een datalek.

Waarom kiezen voor ons?

Wij beschouwen uw website niet als zomaar een URL; voor ons is het een impactvol marketingmedium dat in belangrijke mate verantwoordelijk kan zijn voor uw reputatie in de markt. Het team van Auto Garage Network, bestaande uit de ontwikkelaars, analisten, schrijvers en ontwerpers, zet doorlopend de beste methoden en strategieën in om u een website te bieden die al uw verwachtingen overtreft, met de kortste doorlooptijd.

Wij zorgen ervoor dat uw site klantgericht is door het geven van een intuïtieve, responsieve gebruikersinterface. Hierdoor worden uw klanten niet enkel aangeboden wat ze zoeken maar ook services of activiteiten die bijpassend zijn, winkelmandjes worden daardoor meer gevuld. Door uw garage via ons online te brengen, geeft u uw klanten het ultieme gebruikservaring door met gemak toegang tot ontvangen grote assortimenten, actuele prijzen en eenvoudige manieren van aankoop en boekingen. Ook geeft u klanten de mogelijkheid om met een paar klikken door alle garage gerelateerde diensten te scrollen en te boeken. Daarnaast een social media-integratie, met uniek webdesign uiteraard compatibel op meerdere browsers. Zo krijgt het verkeer en de verkoop op uw website een extra boost.

Onze ontwerpen zijn flexibel en op maat gemaakt om vooral te voldoen aan de unieke behoeften van uw garage. Zodat alle diensten heeft waar elke klant om kan vragen, zoals APK-boeking, autoservice, diagnoseservice, bandenaankoop, etc eenvoudig te vinden en zijn te boeken. Ons ontwikkelingsteam levert u een website die uw klanten een zeer eenvoudige en zeer bevredigende browse-ervaring geeft.

Bij Auto Garage Network streven we ernaar om u een invloedrijke, op maat gemaakte en gebruikersgerichte website voor uw garage te bieden. Het zal uw bedrijf helpen om sneller uit te breiden en een goede merkreputatie en loyaliteit onder de klanten op te bouwen.

Ervaar de meest innovatieve webontwerpen door experts in een betaalbaar aanbod, en betaal alleen voor wat u nodig heeft.

We willen graag met u samenwerken