Wielconfigurator

Auto Garage Network maakt uw droom nu werkelijkheid! Bekijk hoe geweldig een auto eruit kan zien na al die aanpassingen die u zo graag wilt doen. Met onze Wielconfigurator-technologie als mogelijk integratie op uw site kunt u nu zien hoe goed uw droomwielen bij uw auto passen.

De toonaangevende innovatie op het gebied van wielenconfiguratie

Onze wielconfigurator is een baanbrekende innovatie gebleken voor iedereen die wil zien hoe de nieuwe velgen eruit zouden zien op hun voertuig. Bij Auto Garage Network is de groeiende populariteit van deze uitvinding te danken aan het gebruiksgemak dat de technologie met zich meebrengt. U selecteert uw auto, voert een paar gegevens in zoals automerk, model, bouwjaar, kiest de wielen van uw keuze, klikt op enter en tadaa! Uw werk is gedaan. De Wheel Configurator doet snel zijn werk om u een compleet 3D beeld te geven van uw aangepaste auto, direct op uw computer/laptop scherm.

De grote verrassing

Het leveren van een hoge eindgebruikersbeleving is altijd onze prioriteit. Naast het uitrusten van uw auto met de wielen van uw keuze, biedt de wielconfigurator ook een aantal verbazingwekkende extra functies. De volgende keer dat u wilt weten of het metallic grijs er beter uitziet op uw auto of matzwart, of als u voor getinte ruiten zal gaan of voor een sportonderstel, wacht u de onberispelijke ervaring van het 360 graden 3D-zicht van onze wielconfigurator! Ja, onze technologie geeft samen met de door u gekozen wielen ook uw auto weer met de andere wijzigingen zoals lakkleur, verlaging, ruiten tinten etc. die u altijd al wilde hebben.

Wij zijn de one-stop-oplossing voor alle virtuele configuraties van voertuigen gedaan door garages met als grote voordeel dat u niet meer afhankelijk bent van uw toeleverancier van wielen. U kunt elk wiel waarvan goede foto’s en data beschikbaar is inlezen.

We willen graag met u samenwerken